bada...

Färgen gick nästan bort helt igår kväll i badet, vilken tur.

Det är inte lika kul att hitta på nått när det är dåligt väder. Men jag tror nog att vi ska åka och bada ändå. Vi får ha eget fredagsmys, Jens kommer inte hem förrän imorgon.

Leon har blivit superduktig på att sova på nätterna. Igår sov han från halv sju till halv åtta imorse. Men jag bara väntar på att det ska förändras, man kan inte ha det bra alltid :)

Leon har börjat tycka om Bolibompa (vi kallar alla barnprogram för det) mer och mer. Just nu ligger han och tittar i sin nya "Nallefåtölj" med kudde och täcke. Det är för gulligt :)

Vi har hittat gräsmatta till framsidan. 33kr/kvm, det är ett jättebra pris. Det var så billigt för att det fanns så mycket gräs nu. Vi är i slutet på säsongen nu. Så nästa vecka har vi ny gräsmatta.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

går ej bort...

Ja idag var vi på Ikea igen, fast det var nog några veckor sen sist:) Det var rea på en "nallefåtölj" som jag har kikat på ett par gånger. Leon tyckte den var mysig...

Vi köpte pennor och papper, för jag tänkte att Leon skulle tycka det var kul att rita. Men, nja, ingen hit. Jag insåg dock att jag hade köpt fel pennor, ej borttagbara. Leon smakade även lite...



Han är grön i hela munnen :)

Jag har tandvärk och går på ipren och alvedon, man skulle ta båda enligt tandsköterskan. Jens är i Finland så jag kan tidigast få en tid på måndag ##¤&¤&/&%&. Det förstör hela mitt humör men jag försöker hitta på saker med Leon ändå. Imorgon ska vi åka och bada.

Leon fick nya leksaker idag, så snart har jag nog även huvudvärk :) bank bank bank, typ spik och hammare. Och nån konstig sak som man drar efter sig, i trä. Jag får ju i och för sig skylla mig själv...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gröna Lund...



Alla dagens vinster...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

magsjuk?...

Kan barn vara magsjuka utan att må dåligt? Eller vad kan det bero på? På 1177 stod det att det kan bero på för lite fett i maten eller för mycket fibrer. Ok, och hur vet man det? Så länge han verkar må bra så ska jag väl inte oroa mig för mycket...

Martin och Jenny var här igår, dem hjälpte mig i trädgården. Nu är det bara att rensa lite mer och platta ut all jord innan vi åker och köper en ny gräsmatta. Det kommer bli fint. Min grönsaksodling på baksidan kanske får vänta till nästa år eftersom jag är lite sent ute. Men jag ska kolla om det finns något som går att sätta i juni. Morötter vore kul och gott.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Omvårdnad...

Jag har fått mycket kommentarer om varför jag låter Leon gå till frisören, slänger kläder med fläckar m.m. Jag kallar det omvårdnad. Skulle ni gå omkring oklippta med smutsiga kläder, tror inte det... Nej, och därför ska inte mitt barn heller göra det. Om Leon tyckte det var jobbigt att sitta hos frisören skulle jag nog inte göra det, men han tycker det är jättekul. Sitta i en bil och titta på tecknat :)

En nyklippt Leon


Här är ett av korten från fotograferingen i Kista

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grilla=sommar...

Så här såg det ut när vi rensade förrådet förra veckan. Vi fick en hel del saker sålt och slängde desto mera...

Vi var i Linköping en dag och hälsade på hos mormor Lena och morbror Simon.



KistaGallerian har ju äntligen fått en lekplats. Och en bra sådan också. Den är super för dem lite mindre barnen. Här är ett hav med fiskar där barnen kan springa omkring och jaga fiskarna...



Här får Leon sin första glass, av farmor såklart :) Mmmmm, vad det var gott...



Det är inte så svårt att se när Leon tycker nått är roligt. Och att bada är kul är bra, eftersom vi får gör det efter varje måltid. Det är kladdigt att äta själv :)

Idag ska vi köpa mer sand till sandlådan. Och åka till lekparken och grilla korv...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()