promenad...

31 mars

Nu känner jag mig väldigt duktig! Jag gick, med Leon i vagnen, hem från centrum. Det tog nästan 1 timme. Tänkte att Leon skulle sova hela vägen, men det ville han inte. Det blev en plågsam promenad med barnskrik nästan halva vägen.



Leon och hans resväska :)

Idag var vi på öppna förskolan nästan hela dagen, vi är båda helt slut.
Dem hade köpt in olika djurmasker. Leon provade självklart lejonmasken.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

framtid...

30 mars

Efter mycket planering och tankearbete så tror jag att jag har bestämt mig. Jag ska bli florist! Jag har alltid älskat form och färg, pyssla och blommor så klart. Frågan är ju bara hur man ska finansiera detta? Jag har hittat en utbildning i Årsta, som verkar bra på alla sätt. Sen är ju frågan om man kommer in, då måste jag ju säga upp mig. Vilket jag egentligen inte vill. Det är det första jobbet jag har trivts så bra på. Ja, men vad ska man göra.

Leon har mått mycket bättre idag, än så länge. Inte alls lika gnällig och ledsen.

Trappen är fortfarande inte klar så jag fick boka om mäklartiden än en gång, pinsamt. Mattan till trappen kom igår och den ser bra ut i färgen, men jag har hört att det kan vara svårt att få den att fästa.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jens...

29 mars

Idag har älsklingen namnsdag, grattis på "Jensdagen"

Idag är jag en frustrerad och otrolig trött mamma. Leon har gråtit från och till hela dagen, jag vet inte vad som är fel. Jag ska ringa bvc imorgon. Hoppas vi får en tid och att dem kan hjälpa oss.

Köket fick sig en påskpyntning idag, men det räcker för i år. När Leon blir lite större ska alla traditioner hållas.



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ställa fram klockan...

28 mars

Inatt provade vi ett nytt sätt. Leon var jätte trött och somnade redan kl 18.15, men vaknade 20.30. Då tog vi upp och lekte med han till ca kl 22, gav han lite mer välling och la han igen. Han sov till 8 imorse :) Men så kan vi ju inte göra varje kväll.

Idag ska vi till Hammarby Sjöstad på 28 års kalas hos Mikaela...

Det är dags att göra oss i ordning:)

Oj, oj vilken lång och krävande dag. Första kommunala färden med Leon. Dit gick ganska bra, han sov på pendeln, och satt i mammas knä på bussen. Hem var ett annat kapitel. Mardrömsresa, inget funkade. Han var nog trött på att åka, han ville springa omkring och leka. Det var lite svårt pga av allt folk och att tåget åkte så klart :)

Nu är vi hemma i alla fall! o nu sover han, vi får se hur länge :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bebisbutiken...

27 mars

Idag ska vi på invigningen av den nya och enda bebisbutiken i Bålsta, ett mini babyland. Där skulle det vara roligt att jobba.



Inatt var en av de jobbigaste på länge. Leon har varit vaken typ hela tiden fram till kl 03. Då gav jag med mig och gav han lite alvedon. Han somnade direkt och sov till 06.30. Jag antar att det är tänder som gör ont. Så jag är ganska trött, konstig att han inte verkar vara det :) Så idag blir det att sova en stund samtitidigt som han på förmiddagen. Annars orkar vi ingen shopping :)

Vi hittade faktiskt inte så mycket. Det kan bero på att vi inte behövde något :) Det var mycket mindre än jag troddde. Café delen var mysig, dit ska vi ta oss någon gång.

Passade på att luncha på centrum och köpa en present till min vän Mikaela som fyller år imorgon. Vi ska ta oss dit kommunalt imorgon. Har inte åkt så långt kommunalt med Leon någon gång, hoppas att han inte är allt för gnällig. Det kanske blir som i bilen att han tycker det är mysigt och somnar.







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Let´s Dance...

26 mars

Ja, idag är det final. Jag har inte följt det så noga i år, men jag hoppas att Claudia vinner. Egentligen vill jag väl bara inte att Cecilia ska vinna igen. Tycker hon verkar falsk och självgod. Men jag kan ju ha fått fel uppfattning...

Vi hade premiär för uteskor idag. Det gick jättebra! Han går stabilt och skyndar inte :) Men när vi skulle till bilen var det lite halt, så då ramlade han och skrapade lite på hakan.



Vi övar också på att dricka själv ur flaska, men det går inte så bra. Vällingen dricker han själv på kvällen, men då ligger vi ju ner i sängen och myser...



Vi gjorde påskkort som vi ska skicka till familjen där hemma i Linköping, hoppas dem blir glada! Det är kul med scrapbooking och kort tillverkning. Men vi får väl hoppas att jag blir bättre med tiden. Jag gjorde ju våra bröllopsinbjudningar, och dem vart jag ju nöjd med.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träna...

25 mars

Nu är det dags för träning! Jag tog mig en titt i helfigursspegeln imorse och tyckte mig se en förändring av kroppen, jippiii. Men det kan ju vara inbillning. 4 kilo kvar i alla fall. Var på Puma outlet och handlade lite inspiration :)

Leon sov hela natten och vaknade kl 6...

Oj, oj ,oj vilken gnällig kille jag har haft idag. Jag undrar vad det är som är fel, hoppas att det är tänder. Vi lyckades äntligen hitta en resväska i rätt storlek och pris. Den är köpt på Rusta, jag hoppas att den håller. Såg att man måste vara väldigt försiktig med dragkedjan. Den kanske håller för en resa i alla fall :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kan det vara tänder...

24 mars

Nu är det 1 månad kvar tills mammas älskling är 1 år, hurra!

Jag provade Depends nya ögonbrynspenna, tyckte verkade väldigt enkelt.  Den funkar som en liten kam som man stryker över ögonbrynet. Det fungerar, men det känns som om den är lite torr, det är svårt att få ut någon färg.
Jag har inte så mycket ögonbryn så det kan hända att det funkar bättre på fylligare ögonbryn.


Köpte ett spel som man kan spela själv när man har tråkigt. Klurigt men ganska roligt.
Solitaire



Idag ställde sig Leon själv upp för första gången, såååå duktig. Annars har det varit gnälliga dagar. Jag hoppas att det är tänder så det inte är något annat knasigt.

Kurragömma:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Barnkanalen...

23 mars

Barnkanalen fanns inte när jag var liten, då var det Bolibompa kl 18.15, tror jag?

O vilka roliga namn och vilken fantasi det är numera. Men jag saknar Björnes magasin!

Yoko Yakamoko Toto...

Hittade äntligen ett par fina sandaler till Leon. Ett par blåa adidas, jättefina, och han gick i dem på direkten. Jag trodde att det skulle vara svårt att gå i skor men han klarade det galant.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stackars liten...

22 mars

Leon har inte kunnat sova i natt, vaknat flera gånger. Han är förkyld, så han har lite svårt att andas, främst när han sover. Vi får kramas extra mycket idag.

Vad är det för fel på vårt väder???
I förrgår vår och sol och igår snö, snö, snö. Kom igen nu, det är snart april!

Igår hade vi jättemysigt, vi fick Bifteki, ugnsbakad potatis med vitlökstomatsalsa. Mmmmm, gött!
Jag gav även upp hoppet om att komma i mina gamla jeans och gav bort typ 10 par till syster Jenny. Då kommer dem till nytta i alla fall :)

Idag har jag varit och inhandlat scrapbooking grejer, tänkte att det kunde bli min nya hobby. Men jag insåg att det var ganska dyrt. Så jag köpte inte så mycket, så får vi se om jag tycker att det är roligt först.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finbesök...

21 mars

Idag får vi finbesök av Leons morbror Martin och mostrarna Jenny och Sabina. Det ska bli kul!

Dem ska komma hit och laga middag åt oss, lyxsöndag :)

Vi ska visa Leons nya rum, för förra gången dem var här fick dem bara se tapetrullarna.

Det är inget roligt väder, men vi kanske ger oss ut på en promenad ändå. Det har ju smält bort ganska mycket snö nu, så det är nog lättare att gå med barnvagnen nu.

Leon är förkyld, jag hoppas att det inte blir värre :( Vi ska ju busa på öppna förskolan hela veckan...

Vi såg New Moon igår, den var jättebra. Jag tycker verkligen om dem filmer. Men alla jag pratar med säger att dem är för 14 åringar :) Men jag kollar ju inte på filmerna för pojkarnas skull!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sångpåse...

20 mars

Idag vart det Leklandet igen. Vi hade en jättemysig dag, jag och bebis...





Ikea var däremot kaos, dem måste ha förlorat pengar idag. Ingen kortbetalning funkade. Folk fick ju lämna sina vagnar och gå. Det var inget kul att gå och plocka på sig grejer för att sedan lämna dem och gå ut tomhänt :( Bra för plånboken:)

Jag var och kollade på cyklar igen, så nu tror jag att jag har bestämt mig. Kungs, Drottningholm. Men jag vet inte om jag ska ha svart eller rosa, vad tycks? Cykelstolen ska vara en sådan som man kan fälla lite bakåt för bättre komfort. Allt för mammas prins!

Vi var och köpte en sångpåse på Toys ´r´us. Så nu ska det sjungas!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråkväder...

19 mars

Hmmm, vad ska vi göra idag??? Om man tittar ut blir man ju bara deprimerad.
 Lite tips tack!

Vi kan nog meddela att vårt "vad" inte funkar. Jens dricker öl och jag shoppade till Leon igen. Det är ju saker han behöver, men kanske inte just idag. Vårjacka, nya jeans, vårskor m.m. Vi var i Kistagallerian och strosade omkring, åt lite lunch och myste.

Ikväll tar jag paus från bantandet och äter godis :) Jag tycker man får synda 1 dag i veckan, eller?

Vi har bestämt att måla trappan helvit istället för att lacka, det ser inte bra ut, så nu får vi se hur lång tid det tar. Jobbigt!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hur smarta är barn egentligen, väldigt...

18 mars

Leon klurar ut nya saker varje dag. Han har lärt sig att sätta sig ner när han ska åka rutschkana. Vi gör high five och sätter vi för något där han inte får vara, leker han utbrytarkung :) små genier...


Det här är dressen vi köpte. Den ser ut som en hängselbyxa, men är en mysdress, jätte tufft. Bra Lindex!

Idag var vi och köpte mer födelsedagspresenter, det är så många som fyller år nu. Många 1 åringar :=)
I år fyller även min bror Simon 18 år, min farmor och farfar 80 år respektive 70 år, och Leon 1 år så klart. Pappa Jens vart ju 30 år i januari, ja, mycket kalas.

Vi försöker lära Leon att äta själv men det slutar bara med att all mat ligger på golvet, men till slut lyckas vi nog.

Idag hoppas jag att målaren kommer hit och fortsätter på trappan, vill ha det klart nu. Skit jobbigt att inte ha barnsäkert.

Imorgon ska jag ta mig ner till komvux och ams och se om jag hittar nått kul :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ingen magsjuka tack...

17 mars

Hörde att det gick magsjuka på öppna förskolan hoppas verkligen att vi slipper det.

Idag åkte vi buss hem från centrum, gud vad det är jobbigt. Om ingen hjälper till med vagnen så kan jag inte åka. Det borde bara finnas låga bussar, tycker jag.

Idag vart det lite shopping till Leon. Min shoppingfria månad funkar väl sådär. Jag har inte handlat något till mig men till Leon måste jag ju. Han växer... 2 par byxor, 4 tröjor och en dress.

Vi var även och handlade en "Bamse kalaspåse", ballonger m.m. Snart är det ju kalas. Jag måste låna ett långbord och i alla fall 8 stolar. Annars får vi inte plats. Jag har även bjudit folk på olika tider, annars går det aldrig. Familjen på dagen och kompisar på eftermiddagen. Jag ska göra min första tårta!

Leons nya trick är att låta som en indian :)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kalas...

16 mars

I dag har vi varit på Leons första kalas. Kompisen Santino fyllde 1 år. Det var mycket bus!

Annars har dagen varit fullspäckad. Öppna förskolan, barnomsorgsinfomöte och kalas. Jag hoppas verkligen att vi får den förskolan vi har sökt till. Men det bor mycket barn i vårt område, så alla söker väl samtidigt.

Det ska öppna en barnbutik med ett barnfik i Bålsta fick vi information om idag. Dit ska vi på invigningen och fynda kanske? :)

Idag har jag köpt inbjudningskort till Leon 1 års kalas, NickeNyfiken, passar till vårt lilla troll. Han är så framåt, inte blyg, tar för sig, en rolig liten rackare :)

Leon övar att gå i trappan eftersom vi inte har någon grind förtillfället :(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Träning...

15 mars

Nu är det hårdträning som gäller, bara 6 veckor kvar till Malta och minst 4,5 kilo ska bort.

Leon har fått 2 nya tiggerpyjamasar av pappa. Han växer alldeles för fort, har redan strl 86.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kärlek...

14 mars

Idag är det Matilda dagen, hurra hurra hurra för mig.

Igår hade vi jättemysigt, det var en rolig kväll.





Det var ju typ rätt låt som vann. Den var finare live måste jag säga, men jag hoppades på Darin. Synd bara att Europa juryn inte tyckte om henne, för då vet vi ju hur det går i Oslo...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Äntligen...

13 mars

Nu är dagen här!
Måste tänka ut vad jag ska ha på mig. Undrar om det är kallt i globen?

Funderar på om vi ska ta oss till badhuset nu på förmiddagen, såg att dem hade familyrelax 11-13. Vi får se hur länge busen sover först. Igår vägrade han att sova under dagen, han sov endast i bilen till och från lekpalatset.

Målaren var här och strök på första lagret med vitlack, men det behövs en eller två lager till. Han kommer nog snart här igen. Då hinner det torka innan vi kommer hem inatt, bra tajming. Annars blir det svårt att gå i trappan :)

Att Leon vaknar tidigt börjar bli en ihållande trend. Strax efter 6 varje morgon. Hmmm. Men idag får han bråka med farmor och kusin. Det ska bli skönt att vara lite barnledig men det är såååå jobbigt att sakna honom så mycket. Jag vet ju att han har det bra. Men det jag tänker på är hur han tänker när mamma och pappa inte längre finns där. Tänker han att vi har lämnat honom, har han någon tidsuppfattning? Min lilla plutt... Jag hoppas att det blir lättare att lämna bort honom nä han blir äldre. Ibland måste man ha lite barnledigt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ibland önskar man att man var ett barn igen...

12 mars

Idag har vi varit på lekpalatset. Oj, oj vad roligt. Jag tror att det kommer att inta vårt fredagsmys flera gånger. Leon hade jätteskojigt, men det blir ännu roligare när han blir lite äldre.


snygg frisyr :)




vem har roligast?

Vi har börjat köpa lite "nödvändigheter" inför Maltasemestern. Leon fick badshorts och solglasögon. Jag får vänta med att handla till nästa månad :)

Känner mig pirrig inför imorgon. Jag håller ju tummarna för Darin, men jag tror dock inte att han vinner, tyvärr. Jag har hört att Anna är storfavorit. Den är bra, men hon tar ju inte i, det blir inget lyft i låten. Hon har originell röst men ingen styrka.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Livets olika vägar...

11 mars

Idag skulle jag verkligen behöva en bra nyhet. Har fått väldigt mycket dåliga på sista tiden. Vi har mycket att tänka på just nu.

Leon säger mamamama och papapapa hela dagarna, en bra början :)

Han är verkligen min lycka i livet...

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

I can´t make you love me...

Favoritlåtar...

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God bless the broken road...

Favoritlåtar...

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallelujah...

Favoritlåtar...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Heja Darin...

10 mars

Jag håller tummarna stenhårt på lördag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vår?...

9 mars

Är det vår? Man kan nästan tro det. Idag ska hela familjen ut på promenad :)

Leon har börjat vakna kl 6 på morgonen, vilket jag tycker är lite för tidigt. Mitt motto är att gå upp tidigast kl 7...
Igår sköt vi på alla rutiner så att han gick och la sig kl 20 istället för kl 19, men han vaknade kl 6 ändå :( Vi får göra ett nytt försök idag igen.

Vi har svårt att bestämma oss om vi ska bo kvar i Bålsta. Vi trivs i huset, men inte riktigt i Bålsta. Vi har tackat ja till en nyproduktion i Råcksta. Vilket ligger i Sthlm, tunnelbana, närmare till jobbet m.m. Åh så är det ju så att jag älskar nyproduktioner. Det är gångavstånd till Vällingby centrum som har allt man behöver. Ja, det finns för och nackdelar med allt. Det är ju stor skillnad att bo i hus eller lägenhet. Svårt! Vi har inte stått i kö så länge så det är ju inte troligt att vi får den ändå...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Internationella kvinnodagen...

8 mars

I dag är det Internationella kvinnodagen, ok. Vad ska hända då då? Man kan ju känna sig stolt över att vara kvinna!

Vi ska till Minipigan i alla fall, och leka av oss lite. Där kan Leon inte skada sig på något i alla fall. Kanske få en puss eller två av någon av de söta tjejerna :)



Såg att en gammal kompis hade skaffat barnvakt genom annonsering, det kanske inte är någon dum idé. Vi har ju bara farmor här och hon ska ju flytta om ett tag, och då känner vi ju ingen. Ja, kanske att jag nappar på den idén.

I dag ska vi få se lite färgprover till trappan. Vi måste välja hur mycket vi vill ska synas igenom, av träet alltså. Jag tror jag ska välja mer åt det vita hållet, jag tror det kommer ge ett fräschare intryck.

När min "shoppingfria månad" är över så skulle jag vilja kolla på en bäddfåtölj att ställa under trappan, som en liten myshörna. Kanske man kan sitta där och dricka te och läsa en bok. HA hahahaha, som om det skulle hända. Vi kan ju låtsas att det är till det i alla fall, det ser ju fint ut.



Snart fyller jag år... Jag har börjat kolla på olika cykar, så jag vet vilken jag ska önska mig. Sportex verkade vara bra, och ha bra priser. Åh, vad vi ska cykla i sommar. Jag ser det framför mig. Vi cyklar till någon park, fikar lite, Leon springer runt i gräset, jag njuter av livet... Mmmmm, mysigt!



Ser fram emot lördag. Det ska bli jättekul att vara barnlediga tillsammans. Det är så sällan man gör något nu när man har fått barn. Det uppskattas dock väldigt mycket mer nu. Man får chansen att bli lite nykära ♥



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Då fortsätter vi...

7 mars

Idag fyller mamma år, ska vänta med att ringa till lite senare, idag kan hon ju få sovmorgon :)


Trappan ska börja tas ner och slipas idag. Om det låter för mycket så får nog Leon och jag ta en promenad, men det känns inte så lockande när man kollar ut genom fönstret.


Mina favoriter gick inte vidare igår, tråkigt. Det hade varit kul med lite hårdrock i finalen. Det var coola brudar!





Jag är helt slut! Leon sover, men vi får väl se hur det går. I natt var han vaken flera gånger, jobbigt. Idag har jag blivit galen mer än en gång angående all bebissäkerhet. Man kan ju inte säkra allt men jag skulle verkligen vilja det. Det är svårt att känna att man måste ha koll på honom varenda sekund. Om han skulle skada sig skulle jag aldrig förlåta mig själv. Jag har verkligen kommit på att man inte ska renovera när man har småbarn, tyvärr :(
I morgon är en ny dag...

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Andra chansen...

6 mars

I dag var vi uppe med tuppen, Leon vaknade strax innan 6. Men det gör inget :) Vi hade en väldigt mysig och bra dag igår. Jag slog Jens i bowling :)



I kväll är det dags för andra chansen, det ska bli kul. Min kära man överraskade mig igår med en present mitt i all deppighet.



Det uppskattas verkligen, ska bli såååååå roligt. Jag har varit på ett genrep i Linköping för ett par år sedan men det här tar ju verkligen priset :)


I går var vi i badhuset. Mamma tittade på medans grabbarna hade kul...




 

I går såg vi förhoppningsvis den sista "Sawfilmen" alltså Saw 6. Min favorit är 3:an, men kom igen 6 filmer, nu räcker det. Eller finns det en 7:a? Jo tydligen, såg det precis :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var det fredagsmys igen...

5 mars

I dag har jag skickat blommogram till mamma som egentligen fyller år på söndag. En vacker tulpanbukett, hennes favorit. Hoppas dem kommer fram ordentligt...

Idag ska vi bowla, äta på restaurang och sedan gå till badhuset.

I morse hade vi lite morgongympa till Leons specialgjorda cd-skiva...



Igår såg jag äntligen den nya Fame filmen, det hade jag inte behövt gjort. Jag har tjatat på Jens jätte länge. Tur att vi inte såg den på bio, den var inte alls bra. Jag var jätte besviken. Jag älskar vanligtvis alla sång och dans filmer, men den här tillförde inget nytt. Ingen speciell handling, ingen "wow" talang, ganska tråkig. Den går absolut inte att jämföra med orginalet.



Jag såg också sista och avslutande filmen i Milleniumserien av Stieg Larsson, som verkligen bara var en avslutande film.

Men tillsammans var dem en av dem bästa svenska filmer jag har sett.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En ny dag...

4 mars

Idag mår jag mycket bättre, gick upp med Leon vid 7, och nu leker vi för fullt. Han är jätte duktig på att gå nu, stabil.





Ok, fuskbyggarna. Stackars familjer! Hur kan dessa företag få finnas? Hur kan dem sova om nätterna? Skäms...
Väldigt bra program tycker jag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Väntar fortfarande...

3 mars

Känner att det finns massor grejer att fixa hemma, men jag orkar inte. Tur att jag har världens bästa man. Väntar fortfarande på att läkaren ska ringa... Har dem inte ringt i morgon så får jag väl ringa igen.

Idag har Leon lärt sig något nytt. Räcka ut tungan. Undrar hur länge han ska hålla på med det? :) Inte allt för ofta, folk kan ju undra...

Ikväll blir det äntligen Roomservice och Greys Anatomy. Och på dagens meny står det kalops...

Satt och läste lite populära bloggar och undrar starkt varför dem är populära. 15-18 åriga tjejer som inte kan stava, skriver om alldeles för ytliga saker. Jag förstår inte hur så många människor kan följa dem varje dag? Men det är väl tur att alla har så olika smak...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken lång väntan...

2 mars

Kl 7 i morse kom vi äntligen hem från Akademiska i Uppsala efter att ha varit där i nästan 10 timmar. Jag förstår att dem har mycket att göra men dem kanske kunde lära sig att prioritera lite. Inte mig före något allvarligt, självklart. Men man ska inte behöva vänta flera timmar på att ta ett blodprov för att sedan vänta flera timmar på ett svar. Som vanligt hittade de inget fel utan spekulerade lite utifrån provsvar och symptom. Kanske en cysta som spruckit, kanske gallsten, kanske levern... Jag mår lite bättre idag i alla fall, ska göra uppföljning på vårdcentralen under veckan.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nu går han...

1 mars

Nu kan mammas kille gå ordentligt. Inte bara några steg från bordet till soffan utan runt i hela rummet. Dem är fantastiska små varelser som lär sig allt så fort. En ny milstolpe i livet!

För övrigt så är jag dålig, vet inte riktigt vad det är? Har legat i sängen hela dagen, så tyvärr inget mer intressant att berätta.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()